banner 2

Primaria cumpara 80 de stalpi de iluminat ornamentali si 50 de panouri de afisaj

O licitaţie lansată prima dată în octombrie anul trecut, dar contestată între timp de două ori, pare să fi ajuns la final.


Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins ultima plângere, depusă în luna mai. În consecinţă, Primăria ieşeană a atribuit contractul de achiziţionare a 80 de stâlpi ornamentali şi a 50 de panouri de afişaj stradal unei firme din Breazu (Rediu), IC Creative SRL, pentru suma de 737.150 de lei fără TVA. Suma de la care s-a pornit licitaţia, pe criteriul preţului cel mai scăzut, a fost de 760.000 de lei. Termenul de livrare este de 60 de zile de la data atribuirii contractului, respectiv sfârşitul lunii septembrie. Comanda urmează să fie livrată societăţii Servicii Publice, subordonată Primăriei, dar încă nu e clar unde vor fi amplasaţi stâlpii. Conform schiţelor ataşate anunţului publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, stâlpii au 7,25 metri înălţime şi două braţe, dar designul lor este diferit de cel al stâlpilor onamentali existenţi deja în oraş.

 

 

Sursa: Ziarul de Iasi

Certificat Web norton safe web valid rss rogers Revista Presei ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! ziare ziare.org